NarFikir Paylaşımı

Yazar olmak ister misiniz?

IATF 16949 Kalite Yönetim Standardı 2016 yılının sonlarında revize edilerek yayına girdi. Standart daha ilk revize edildiği günlerden itibaren InoTec danışmanları tarafından türkçeye çevrilerek, oluşturulan bir proje ekibi tarafından yorumlanarak eğitim programı haline getirildi ve daha şimdiden 20'nin üzerinde ayrı seans halinde hem genel katılıma açık, hem de kurumlara özel olarak sunuldu.

InoTec danışmanları olarak şimdi amacımız; standardın her maddesini detaylı olarak yorumlayarak bir kitap haline getirmek olacak. Ancak bunu sadece bizler değil, standardın eski versiyonlarını yıllar boyunca uygulamış ve yeni standarda yorumlar getirerek pratik uygulama tavsiyelerinde bulunabilecek çok sayıdaki kaliteci ile birlikte yapmayı tercih ettik.

Siz de NarFikir.com'da yayınlanan standardın her maddesinin altına ekleyeceğiniz yorumlar ve uygulama önerileri ile katkıda bulunun, tarafımızdan derlenen ve yayınlanan kitapta sizin de yazar olarak isminiz yeralsın. Yazar olabilmek için standardın en az 20 maddesine 50 karakterden az olmamak şartı ile kendinize ait yorum eklemeniz gerekmektedir.

Katılarak birlikte üretmeye verdiğiniz katkı için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

InoTec Danışmanları

NarFikir 'e gitmek için tıklayınız